Op welke manieren kan ik betalen?
Je kan gemakkelijk en veilig online betalen op onze website. Wij rekenen geen transactiekosten aan.

Betalen kan je op verschillende manieren:
– Kredietkaart: Visa & Mastercard
Heb je een kredietkaart? Dan is betalen bij Superbusy gebeurd in minder dan een minuut. Via ons beveiligd platform geef je op een veilige manier je gegevens in en is je betaling zo klaar.

– Bancontact Mistercash
Je betaalt graag met je gewone bankkaart via jouw Ing – KBC – Belfius of BNP rekening? Dit kan met het Bancontact Mistercash betaalsysteem. Hou je kaartlezer of smartphone bij de hand en betaal gemakkelijk met je bankkaart.
Het verwerken van de transactie gaat via Mollie, een zeer veilige betaaldienst.

– Superbusy Cadeaubon
Ben jij de gelukkige ontvanger van een Superbusy Cadeaubon of wil je er graag eentje cadeau doen aan iemand? Betalen hiermee was nog nooit zo gemakkelijk. Je geeft tijdens de checkout de code in en je bent klaar.

Is de betaling veilig?
Ja, bij het invullen en versturen van je gegevens wordt gebruik gemaakt van de veilige https:// connectie. Op de pagina waar je je betaalgegevens in moet vullen zie je in de adresbalk: https:// staan. Dit staat voor een Secure (veilige) versleutelde verbinding en dus zie je in de statusbar (onder in het beeld) een slotje. Op deze manier ben je verzekerd dat je gegevens, wanneer deze verzonden worden naar de betaalorganisatie, versleuteld worden en dus niet in verkeerde handen kunnen vallen.